Cautare

136 de rezultate pentru "tenoseanu remus" (3.91 secunde)
Senatorul Alexandru Cordos a adresat o interpelare doamnei Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, si domnului Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale.
"Avem una din cele mai mari rate de parasire a scolii inainte de incheierea invatamantului obligatoriu de 10 clase, respectiv de 18%", spunea de curand, intr-o emisiune la Antena 3, ministrul Educatiei Remus Pricopie.
Alaturi de invitatii speciali, ministrul Educatiei Remus Pricopie, ministrul Tineretui si Sportului Gabriela Szabo, dna senator Ecaterina Andronescu, si de secretarul de stat de la ministerul Fondurilor europene, Alin Sorin Mitrica, am stat de vorba cu cele 400 de cadre didactice care ne au spus problemele invatamantului ilfovean, dar si dorintele si propunerile lor.
Prim-ministrul Victor Ponta si ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, au premiat marti, 20 mai, la sediul Guvernului Romaniei, 65 de unitati de invatamant, castigatoare ale competitiei "Scoala Europeana" 2014.
Senatorul Alexandru CORDOS a adresat o intrebare d-lui Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale, pe tema sprijinului pentru absolventii de liceu.
In 16 octombrie, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la locuintele fostului ministru Gabriel Sandu, fostului consilier prezidential Dorin Marian, fostului sef al Serviciului de Informatii Externe Catalin Harnagea, la oamenii de afaceri Dorin Cocos, Remus Truica si Nicolae Dumitru, la tatal presedintelui Comitetului Olimpic, Adrian Petrache, precum si la Fundatia Dinu Pescariu, in dosarul Microsoft.
Proiectul de lege apartinand deputatului Remus Cernea a generat, pentru a doua oara, respingerea in unanimitate de catre membrii Comisiei Juridice a Camerei.
Doar 2% din populatia lumii a ajuns in Antarctica, eu fac parte dintre acestia, Remus Agatinei - artist fotograf AgaPhoto.
Sublocotenentul post-mortem Remus Branzan a facut parte din Brigada 10 Geniu, primul contingent militar din tara noastra care a participat la o misiune internationala de mentinere a pacii, in Bosnia si Hertegovina.
Si cremele merg foarte bine, ne-a spus Remus Toma, aflat acum la targul traditional de Rusalii organizat in Parcul Kiseleff.
Institutia care a sesizat indolenta romanilor in a-i arata mai din timp si in mod plenar d-lui Frans - pe numele intreg FRANCISCUS CORNELIS GERARDUS MARIA TIMMERMANS - intreaga lor recunostinta este nimeni alta decat SNSPA, scoala devenita cu timpul un apendice congenital al faimoasei ACADEMII DE STIINTE ALE SECURITATII NATIONALE (ASSN), ambele fiind conduse de acelasi rector, reputatul om de stiinta Remus Pricopie.
Astrologul Remus Ionescu a prezentat la Antena Stars horoscopul detaliat al lunii aprilie, pentru fiecare zodie in parte. Taurii vor avea parte de o perioada delicata!
REMUS de 22 de ani, N. VALENTIN de 21 de ani, R. RADU de 20 de ani, V. ROBERT de 19 ani, T.
Astrologul Remus Ionescu a pregatit horoscopul lunii ianuarie 2023. Pentru a afla cum stai in materie de bani, dragoste, sanatate, noroc si nu numai.
REMUS de 42 de ani din Jud. Ialomita, care detinea un numar de 13200 buc. petarde. Cercetarile sunt continuate de ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia sectorului 2 pentru savarsirea infractiunii de comercializare de produse pirotehnice fara drept.
Astrologul Remus Ionescu a pregatit horoscopul zilei de luni, 13 februarie 2023. Pentru a afla cum stai in materie de bani, dragoste, sanatate, noroc si nu numai, vezi ce-ti rezerva astrele.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com